För att bli medlem:

Den som kan bli medlem i föreningen ska enligt stadgarna vara färdig Somatic Experiencing Practitioner (SEP) eller SE studerande som avslutat intermediate nivå.

Skicka e-post till info@seforeningen.se med kopia av utbildningsbevis eller intyg om att du gått 2 år på utbildningen. Efter att vi mottagit detta skickar vi dig en bekräftelse på att du kan bli medlem.

Medlemsavgift per år är 1 000 kr. För studerande på advanced nivå i SE-utbildningen är medlemsavgiften 500 kr per år. Medlem blir du genom att betala in aktuell avgift till Danske bank, bankgiro 194-1095. Kom ihåg att skriva avsändare och för vilket år medlemsavgiften gäller.

Genom betalningen av medlemsavgiften förbinder du dig som medlem att följa föreningens stadgar.

Skicka också e-post till info@seforeningen.se med dina uppgifter om du vill bli publicerad på sidan ”SE terapeuter”.

Uppgifterna som ska finnas med är:

• namn
  • relevanta utbildningar (max 3)
  • nivå av behörighet att ge utbildningsterapi/handledning i SE
  • mottagningsadress
  • adress till eventuell hemsida
  • e-post adress
  • telefonnummer, samt