Medlemskap och praktisk information

För mer information, kontakta ordförande Helena Kahn.

info@seforeningen.se

Betalningsinformation

För inbetalningar till workshops, medlemsavgift m.m.

För överföringar inom Sverige:
Bank:
Danske bank
Bankgironummer: 194-1095

För överföring till Sverige från annat land:
IBAN: SE3112000000012350325555
SWIFT: DABASESX

För att bli medlem

Du som är Somatic Experiencing Practitioner (SEP) eller SE studerande som fullgjort Intermediate II kan bli medlem i Somatic Experiencing Föreningen Sverige.

Skicka e-post till info@seforeningen.se med kopia av utbildningsbevis eller intyg om att du gått 2 år på utbildningen. Efter att vi mottagit detta skickar vi dig en bekräftelse på att du kan bli medlem.

Medlemsavgift och betalning

Medlemsavgift per år är 1 000 kr. För studerande på advanced nivå i SE-utbildningen är medlemsavgiften 500 kr per år.

Medlem blir du genom att betala in aktuell avgift till Danske bank, bankgiro 194-1095. Kom ihåg att skriva avsändare och för vilket år medlemsavgiften gäller.

Genom betalningen av medlemsavgiften förbinder du dig som medlem att följa föreningens stadgar och etiska riktlinjer.

Din information på "SE Terapeuter"

Mejla info@seforeningen.se med dina uppgifter om du vill bli publicerad på sidan ”SE terapeuter”. Inkludera då följande uppgifter:

• namn
  • relevanta utbildningar (max 3)
  • nivå av behörighet att ge utbildningsterapi/handledning i SE
  • mottagningsadress
  • adress till eventuell hemsida
  • e-post adress
  • telefonnummer, samt